Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664:658.562(075.8/М54-278394 Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколаївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Димитрієвич Л. Р. Назва : Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2013 Кільк.характеристики :511, [1] с.: табл., рис. Колективи : Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ Примітки : Літ.: с. 500-504. - Дод.: с. 505-511. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 978-966-680-583-9: 150.00 грн УДК : 664:658.562(075.8) ББК : 36-1я73 Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--органолептичне оцінювання--оцінювання безпечності продуктів--фізико-хімічні показники якості--міжгалузеві стандарти методів контролю--якість продукції тваринництва--якість рослинних жирів--якість хлібобулочних виробів--якість кондитерських виробів--контроль безалкогольних напоїв--контроль харчових концентратів--лабораторії харчових виробництв Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Л. Р.; Крайнюк, Л. М. \ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ |