Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.523(075.8)/О-58 Автор(и) : Онищенко, В'ячеслав Миколайович, Шубіна, Лідія Юріївна, Янчева, Марина Олександрівна Назва : Технологія та товарознавство ковбасних оболонок : навч. посібник Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013 Кільк.характеристики :223, [1] с.: рис., табл. Примітки : Л-ра: с. 214-223 ISBN, Ціна 978-966-680-472-6: 75.00 грн УДК : 637.523(075.8) ББК : 36.92я73 Предметні рубрики: Харчові виробництва-- М'ясні продукти Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості ковбасних оболонок--свойства колбасных оболочек--ковбасне виробництво--колбасное производство--якість ковбасних виробів--качество колбасных изделий--натуральні ковбасні оболонки--натуральные колбасные оболочки--штучні ковбасні оболонки--искусственные колбасные оболочки--білкові ковбасні оболонки--белковые колбасные оболочки--целюлозні ковбасні оболонки--целлюлозные колбасные оболочки--оболонки на паперовій основі--оболочки на бумажной основе--текстильні оболонки--текстильные оболочки--альгінатні оболонки--альгинатные оболочки Анотація: Наукові та практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна |