Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664/M49 Автор(и) : Mehas, Kay Yockey, Rodgers, Sharon Lesley Назва : Food Science . -3rd ed. Вихідні дані : New York, N. Y.; Columbus, Ohio; Woodland Hills, Calif.: Glencoe; New York, N. Y.; Columbus, Ohio; Woodland Hills, Calif.: McGraw-Hill, 1997 Кільк.характеристики :399 p.: il. Примітки : Bibliogr.: p. 374-399. - ІРЦ "Вікно в Америку" ISBN, Ціна 0-02-647647-9: 035.00, 65.00, грн УДК : 664 ББК : 36-1 Предметні рубрики: Харчові продукти-- Біохімія Географіч. рубрики: Анотація: Food science is a course that has a variety of applications to your everyday life. By applying what you learn bout food and how it affects your body, you may develop a healthier lifestyle than you have had in the past. At the same time, you may find an area of this many-faceted field that you will choose to study further after you leave high school. Примірники : всього : ІН(2) Вільні : ІН(2) Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Rodgers, Sharon Lesley |