Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/M49
Автор(и) : Mehas, Kay Yockey, Rodgers, Sharon Lesley
Назва : Food Science . -3rd ed.
Вихідні дані : New York, N. Y.; Columbus, Ohio; Woodland Hills, Calif.: Glencoe; New York, N. Y.; Columbus, Ohio; Woodland Hills, Calif.: McGraw-Hill, 1997
Кільк.характеристики :399 p.: il.
Примітки : Bibliogr.: p. 374-399. - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-02-647647-9: 035.00, 65.00, грн
УДК : 664
ББК : 36-1
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Біохімія
Географіч. рубрики:
Анотація: Food science is a course that has a variety of applications to your everyday life. By applying what you learn bout food and how it affects your body, you may develop a healthier lifestyle than you have had in the past. At the same time, you may find an area of this many-faceted field that you will choose to study further after you leave high school.
Примірники : всього : ІН(2)
Вільні : ІН(2)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Rodgers, Sharon Lesley