Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641/642(075.3)/Д71 Автор(и) : Доцяк, Віра Сисоївна, Стременко, Людмила Олександрівна, Стременко, Інна Володимирівна Назва : Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів : підручник Вихідні дані : К.: Вища шк., 1998 Кільк.характеристики :519 с.: рис., табл., фото. кол. Примітки : Дод.: с. 513-517 ISBN, Ціна 5-11-004724-3: 21.00 грн УДК : 641/642(075.3) ББК : 36.99я722 Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація Громадське харчування-- Кулінарія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства масового харчування--організація обслуговуванння відвідувачів--столовий посуд--цінність продуктів харчування--овочеві страви--грибні страви--рибні страви--м'ясні страви--молочні страви--кулінарна обробка продуктів--бульйони--гарячі страви--холодні закуски--гарячі закуски--десертні страви--напої--пунш--крюшон Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна |