Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 636.5(075)/Б76 Автор(и) : Божко, Петр Ефимович Назва : Производство яиц и мяса птицы на промышленной основе : учеб. для студентов с.-х. вузов . -3-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : М.: Колос, 1984 Кільк.характеристики :366 с.: рис., табл. Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений Ціна : 1.00 р. УДК : 636.5(075) ББК : 46.8я73 Предметні рубрики: Птахівництво Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология промышленного птицеводства--технологія промислового птахівництва--производство инкубационных яиц--виробництво інкубаційних яєць--выращивание ремонтного молодняка--вирощування ремонтного молодняка--производство пищевых яиц--виробництво харчових яєць--производство бройлеров--виробництво бройлерів--производство мяса индеек--виробництво м'яса індиків--производство мяса уток--виробництво м'яса качок--производство мяса гусей--виробництво м'яса гусей--выращивание перепелов--вирощування перепелів Анотація: Освещаются вопросы организации и интенсивного производства пищевых яиц кур и мяса бройлеров, уток, гусей и индеек. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |