Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.4/5/Т66 Автор(и) : Третьяков, Николай Павлович, Бессарабов, Борис Филиппович Назва : Переработка продуктов птицеводства : учеб. пособие для студентов высш. с.-х. учеб. заведений Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1985 Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл. Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений Примітки : Лит.: с. 285 Ціна : 0.85 р. УДК : 637.4/5 ББК : 46.8я73 + 36.93я73 Предметні рубрики: Птахівництво Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав мяса птицы--хімічний склад м'яса птиці--питательная ценность мяса птицы--поживна цінність м'яса птиці--переработка птицы--переробка птиці--фасовка мяса птицы--фасування м'яса птиці--переработка пищевых яиц--переробка харчових яєць--производство сухих кормов--виробництво сухих кормів--контроль за качеством продуктов птицеводства--контроль за якістю продуктів птахівництва Анотація: В учебнике описаны технологические процессы по переработке мяса, яиц птицы, перопухового сырья, а также по утилизации отходов. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бессарабов, Борис Филиппович |