Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5(075)/П32
Автор(и) : Пигарев, Николай Васильевич, Столяр, Теодор Акивович, Шумков, Евгений Георгиевич
Назва : Технология производства продуктов птицеводства и их переработка : учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :343 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.323. - Предм. указ.: с. 340-341
ISBN, Ціна 5-10-000730-3: 1.10 р.
УДК : 636.5(075)
ББК : 46.8я722
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство яиц--виробництво яєць--выращивание молодняка кур--вирощування молодняка курей--содержание кур-несушек--утримання курей-несучок--производство мяса птицы--виробництво м'яса птиці--переработка яиц--переробка яєць--качество пищевых яиц--якість харчових яєць--производство продуктов из яиц--виробництво продуктів із яєць--переработка птицы--переробка птиці--переработка побочных продуктов--переробка побічних продуктів
Анотація: Рассмотрены вопросы производства яиц и мяса и их переработка.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Столяр, Теодор Акивович; Шумков, Евгений Георгиевич