Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 636.5(075)/П32 Автор(и) : Пигарев, Николай Васильевич, Столяр, Теодор Акивович, Шумков, Евгений Георгиевич Назва : Технология производства продуктов птицеводства и их переработка : учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1991 Кільк.характеристики :343 с.: рис., табл. Примітки : Прил.: с.323. - Предм. указ.: с. 340-341 ISBN, Ціна 5-10-000730-3: 1.10 р. УДК : 636.5(075) ББК : 46.8я722 Предметні рубрики: Птахівництво Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство яиц--виробництво яєць--выращивание молодняка кур--вирощування молодняка курей--содержание кур-несушек--утримання курей-несучок--производство мяса птицы--виробництво м'яса птиці--переработка яиц--переробка яєць--качество пищевых яиц--якість харчових яєць--производство продуктов из яиц--виробництво продуктів із яєць--переработка птицы--переробка птиці--переработка побочных продуктов--переробка побічних продуктів Анотація: Рассмотрены вопросы производства яиц и мяса и их переработка. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2) Вільні : ВВ(1), ФОНД(2) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Столяр, Теодор Акивович; Шумков, Евгений Георгиевич |