Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.61/М15 Автор(и) : Маклюков, Илья Иванович, Маклюков, Владимир Ильич Назва : Промышленные печи хлебопекарного и кондитерского производства : учебник . -4-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1983 Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл. Примітки : Прил.: с. 259-266. - Лит.: с. 267. - Предм. указ.: с. 267-268 Ціна : 0.95 р. УДК : 664.61 ББК : 36.830.4-51я73 Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Промислові печі Кондитерське виробництво-- Промислові печі Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): печной агрегат--пічний агрегат--классификация печей--класифікація печей--выпечка хлеба--випічка хліба--гигрометрическая обработка теста--гігрометрична обробка тіста--тепловой баланс печного агрегата--тепловий баланс пічного агрегату--теплообмен в пекарной камере--теплообмін в пекарській камері--канальные печи--канальні печі--конструкции печей--конструкції печей--печи с газовым обогревом--печі з газовим підігрівом--печи с электроподогревом--печі з електропідігрівом--пуск печного агрегата--запуск пічного агрегату--расчет хлебопекарной печи--розрахунок хлібопекарної печі Анотація: Теории печей хлебопекарного и кондитерского производства, описаны наиболее распространенные конструкции печей с разными способами обогрева. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Маклюков, Владимир Ильич |