Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.91/94(083)/Т 41 Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Ясевич, Анатолий Наумович Назва : Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия Вихідні дані : К.: Урожай, 1986 Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл. Примітки : Предм. указ.: с. 155-156 Ціна : 1.20 р. УДК : 664.91/94(083) ББК : 36.92я2 Предметні рубрики: М'ясне виробництво Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--м'ясо--субпродукты--субпродукти--кровь животных--кров тварин--колбасные изделия--ковбасні вироби--свинные продукты--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--мясные паштеты--м'ясні паштети--мясные бульоны--м'ясні бульйони--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--фасованное мясо--фасоване м'ясо--быстрозамороженные мясные готовые блюда--швидкозаморожені м'ясні готові страви--технология фрикаделек--технологія фрикадельок--детское питание на мясной основе--дитяче харчування на м'ясній основі Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ясевич, Анатолий Наумович |