Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 642.5(075.8)/М21 Автор(и) : Мальська М. П., Гаталяк О. М., Ганич Н. М. Назва : Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013 Кільк.характеристики :303, [1] с.: табл. Колективи : Львівський національний університет імені Івана Франка Примітки : Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303 ISBN, Ціна 978-617-673-162-7: 63.00 грн УДК : 642.5(075.8) ББК : 65.424.1я73 Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування Ресторанно-готельний бізнес Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток ресторанного господарства--развитие ресторанного хозяйства--управління підприємствами--управление предприятиями--виробництво продукції ресторанного господарства--производство продукции ресторанного хозяйства--структура виробництва--структура производства--технологія процесів обслуговування--технология процессов обслуживания--організація обслуговування туристів--организация обслуживания туристов--якість обслуговування--качество обслуживания--якість послуг--качество услуг--якість ресторанної продукції--качество ресторанной продукции--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация Анотація: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Гаталяк, О. М.; Ганич, Н. М.; Львівський національний університет імені Івана Франка |