Форма документа : Багатотомне видання Шифр видання : 642.5:339(477)/П78 Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2 Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013 Кільк.характеристики :234, [1] с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231 Ціна : 35.00 грн УДК : 642.5:339(477) ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42 Предметні рубрики: Установи громадського харчування Географіч. рубрики: Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. Примірники :ФОНД(1) Вільні : ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі |