Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.95:006.83/Н62 Автор(и) : Никитин, Борис Павлович Назва : Повышение качества рыбных продуктов . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : М.: Пищевая пром-сть, 1980 Кільк.характеристики :368 с.: рис. Серія: Качество. Ассортимент Примітки : Лит.: с. 345-360. - Предм. указ.: с. 361-363 Ціна : 1.40 р. УДК : 664.95:006.83 ББК : 36.94 Предметні рубрики: Рибні продукти-- Якість Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): квалиметрия--кваліметрія--способы повышения качества--способи підвищення якості--способы сохранения качества--способи зберігання якості--рыбная тара--рибна тара--органолептический анализ--органолептичний аналіз--стандартизация рыбы--стандартизація риби Анотація: Раскрыты понятия и терминология качества, аспекты, критерии и способы его оценки, контроля, влияние развития производства на качество рыбной продукции. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |