Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 636.03/Т38 Автор(и) : Бурлака В. А., Борщенко В. В., Микитюк В. М., Кривий М. М. Назва : Технологія виробництва продукції тваринництва : курс лекцій Вихідні дані : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012 Кільк.характеристики :168 с.: рис., табл. Колективи : Міністерство аграрної політики і продовольства України, Житомирський національний агроекологічний університет Примітки : Л-ра: с. 159-160. - Дод.: с. 161-167 Ціна : 30.00 грн УДК : 636.03 ББК : 46-6 Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--продукты питания--анатомія сільськогосподарських тварин--анатомия сельскохозяйственных животных--фізіологія сільськогосподарських тварин--физиология сельскохозяйственных животных--розведення сільськогосподарських тварин--разведение сельскохозяйственных животных--поживність кормів--питательность кормов--живлення тварин--питание животных--норми годівлі--нормы кормления--кормова база--кормовая база--виробництво свинини--производство свинины--виробництво продукції вівчарства--производство продукции овцеводства--виробництво продукції птахівництва--производство продукции птицеводства Анотація: Сучасний підхід до вивчення тваринництва, як основного джерела продуктів харчування та перспективного розвитку цієї галузі. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бурлака, В. А.; Борщенко, В. В.; Микитюк, В. М.; Кривий, М. М.; Міністерство аграрної політики і продовольства України; Житомирський національний агроекологічний університет |