Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 663.1:664.8.03(04/Е62-521298 Автор(и) : Соколенко А. І., Піддубний В. А., Васильківський К. В., Максименко І. Ф. Назва : Енергоматеріальні потоки харчових і мікробіологічних виробництв : монографія Вихідні дані : К.: Кондор, 2016 Кільк.характеристики :324, [2] с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій Примітки : Л-ра: с. 304-324. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 978-617-7278-46-6: 150.00 грн УДК : 663.1:664.8.03(043.3) ББК : 36-909 Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Мікробіологія-- Економічна ефективність Економічна ефективність-- Витрати виробництва-- Оцінка Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): енергетичний потенціал --сировинні потоки--харчові виробництва--енергоекономічна ефективність--надійність технологій --терміни зберігання продукції--вакуумні технології обробки--біоз--анабіоз--осмоанабіоз--абіоз--аеробні мікроорганізми--інтенсифікація масообміннх процесів--газорідинні середовища--трансформації газових потоків--трансформації газорідинних потоків--температурна стабілізація середовищ Анотація: Теоретичне підгрунття в оцінці енергетичних потенціалів сировинних потоків харчових виробництв і їх трансформації, оцінці зовнішніх енергетичних потоків. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Соколенко, А. І.; Піддубний, В. А.; Васильківський, К. В.; Максименко, І. Ф.; Соколенко, А. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій |