Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 28.072/Х46 Назва : Хімія харчування : метод. матеріали Вихідні дані : К.: Ред. загальнопед. газет, 2005 Кільк.характеристики :128 с.: рис., табл. Серія: Бібліотека "Шкільного світу" ISBN, Ціна 966-8651-32-4: 4.42 грн ББК : 28.072 Предметні рубрики: Харчування-- Ферменти Географіч. рубрики: Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення. Примірники :ЧЗ(1) Вільні : ЧЗ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\ |