Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072/Х46
Назва : Хімія харчування : метод. матеріали
Вихідні дані : К.: Ред. загальнопед. газет, 2005
Кільк.характеристики :128 с.: рис., табл.
Серія: Бібліотека "Шкільного світу"
ISBN, Ціна 966-8651-32-4: 4.42 грн
ББК : 28.072
Предметні рубрики: Харчування-- Ферменти
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\