Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 640.43:642.5(075,/М84-508590 Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В. Назва : Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства : навч. посібник . -2-е вид. Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016 Кільк.характеристики :386, [2] с.: рис., табл. Примітки : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386 ISBN, Ціна 978-966-2609-12-7: 160.00 грн УДК : 640.43:642.5(075,8) ББК : 36.995я73 Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторан--бар--кафе--їдальня--буфет--ресторанні послуги--готельні послуги--виробничі приміщення--торгові приміщення--столовий посуд--столова білизна--меню--карти напоїв--банкетне обслуговування--банкет-фуршет--банкет-весілля--кейтерингове обслуговування--музичне обслуговування--транспортне ресторанне обслуговування--туристичне ресторанне обслуговування Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, О. В. |