Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.6/І-67 Автор(и) : Дробот В. І., Грищенко А. М., Тесля О. Д., Сильчук Т. А., Місечко Н. О. Назва : Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016 Кільк.характеристики :241, [1] с.: рис., табл. Примітки : Літ. в кінці розд. ISBN, Ціна 978-617-7278-75-6: 130.00 грн УДК : 664.6 ББК : 36.83 Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технологія Дієтична кулінарія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безглютенові хлібобулочні вироби--безбілкові хлібобулочні вироби--цукрозамінники--діабетичні хлібобулочні вироби--фруктоза--лактулоза--сорбітол--мезофільні закваски--збагачення хліба--харчові волокна Анотація: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\ |