Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/І-67
Автор(и) : Дробот В. І., Грищенко А. М., Тесля О. Д., Сильчук Т. А., Місечко Н. О.
Назва : Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :241, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-617-7278-75-6: 130.00 грн
УДК : 664.6
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технологія
Дієтична кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безглютенові хлібобулочні вироби--безбілкові хлібобулочні вироби--цукрозамінники--діабетичні хлібобулочні вироби--фруктоза--лактулоза--сорбітол--мезофільні закваски--збагачення хліба--харчові волокна
Анотація: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\