Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 51.230/А 35 Автор(и) : Столмакова Г. І., Мартинюк І. О., Медчук І. К., Новікова К. П. Назва : Азбука харчування. Раціональне харчування Вихідні дані : К.: Світ Кільк.характеристики :200 с Місце публікування : Примітки : Бібліогр.: с. 194-195. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ББК : 51.230 Предметні рубрики: Раціональне харчування Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування--збалансоване харчування--сбалансированное питание--продукти харчуванння--продукты питания--питание--харчування школярів--питание школьников--харчування студентів--питание студентов--харчування вагітних--питание беременных--харчування літніх людей--питание пожилых людей--харчування спортсменів--питание спортсменов Анотація: Викладені основні принципи раціонального збалансованого харчування людини залежно від характеру діяльності та віку. Примірники :ФОНД(1) Вільні : ФОНД(1) Дод.точки доступу: Столмакова, Г. І.; Мартинюк, І. О.; Медчук, І. К.; Новікова, К. П.; Столмакова, Г. І. \ред.\; Мартинюк, І. О. \ред.\ |