Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 640.43(477)(075.8/Е45-734842 Автор(и) : Власова, Наталія Олексіївна, Краснокутська, Наталія Станіславівна, Круглова, Олена Анатоліївна, Мілаш, Інна Василівна Назва : Економіка ресторанного господарства : навч. посіб. Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2016 Кільк.характеристики :388, [1] с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі Примітки : Дод.: с. 357-384. - Літ.: с. 385-388 ISBN, Ціна 978-966-2678-14-7: 160.00 грн УДК : 640.43(477)(075.8) ББК : 65.9(4УКР)431я73 Предметні рубрики: Ресторани --Україна Ресторанно-готельний бізнес-- Економіка --Україна Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво продукції--товарооборот ресторанного господарства--сировинні ресурси--товарні ресурси--управління запасами--технічний потенцал підприємств--потужність виробничих систем--кадровий потенціал підприємст--матеріальне стимулювання праці--витрати підприємств--доходи підприємст--прибуток підпариємст--бізнес-планування--інвестиції ресторанного бізнесу Анотація: Сутність та особливості розвитку ресторанного господарства у сучасних умовах постіндустріального суспільства, глобалізації економічних відносин, інноваційних змін. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Власова, Наталія Олексіївна; Краснокутська, Наталія Станіславівна; Круглова, Олена Анатоліївна; Мілаш, Інна Василівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі |