Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(477)(075.8/Е45-734842
Автор(и) : Власова, Наталія Олексіївна, Краснокутська, Наталія Станіславівна, Круглова, Олена Анатоліївна, Мілаш, Інна Василівна
Назва : Економіка ресторанного господарства : навч. посіб.
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2016
Кільк.характеристики :388, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Дод.: с. 357-384. - Літ.: с. 385-388
ISBN, Ціна 978-966-2678-14-7: 160.00 грн
УДК : 640.43(477)(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)431я73
Предметні рубрики: Ресторани --Україна
Ресторанно-готельний бізнес-- Економіка --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво продукції--товарооборот ресторанного господарства--сировинні ресурси--товарні ресурси--управління запасами--технічний потенцал підприємств--потужність виробничих систем--кадровий потенціал підприємст--матеріальне стимулювання праці--витрати підприємств--доходи підприємст--прибуток підпариємст--бізнес-планування--інвестиції ресторанного бізнесу
Анотація: Сутність та особливості розвитку ресторанного господарства у сучасних умовах постіндустріального суспільства, глобалізації економічних відносин, інноваційних змін.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Власова, Наталія Олексіївна; Краснокутська, Наталія Станіславівна; Круглова, Олена Анатоліївна; Мілаш, Інна Василівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі