Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 663.1(075)/Ж 41 Автор(и) : Жвирблянская, Адельгейда Юльевна, Бакушинская, Ольга Анатольевна Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983 Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл. Серія: Для кадров массовых профессий Примітки : Лит.: с. 309 Ціна : 0.65 р. УДК : 663.1(075) ББК : 36-1я72 Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроорганизмы в природе--мікроорганізми в природі--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--санитарная бактериология--санітарна бактеріологія--санитарная вирусология--санітарна вірусологія--пищевые отравления--харчові отруєння--гельминтозы--гельмінтози--дезинфекция--дезинфекція--дезинсекция--дезинсекція--дератизация--дератизація--микробиология сырья--мікробіологія сировини--микробиология хлебопекарного производства--мікробіологія хлібопекарного виробництва--микробиология дрожжевого производства--мікробіологія дріжджового виробництва--микробиология сахарного производства--мікробіологія цукрового виробництва--микробиология кондитерского производства--мікробіологія кондитерського виробництва--микробиология пивоваренного производства--мікробіологія пивоваріння--микробиология производства безалкогольных напитков--мікробіологія виробництва безалкогольних напоїв--микробиология винодельческого производства--мікробіологія виноробного виробництва--микробиология спиртового производства--мікробіологія спиртового виробництва--микробиология ликерно-водочного производства--мікробіологія лікеро-горілчаного виробництва--микробиология крахмало-патокового производства--мікробіологія крахмало-патокового виробництва--микробиология макаронного производства--мікробіологія макаронного виробництва--микробиология рыбоперерабатывающего производства--мікробіологія рибопереробного виробництва--микробиология производства растительных жиров--мікробіологія виробництва рослинних жирів--микробиология животных жиров--мікробіологія виробництва тваринних жирів--микробиология консервного производства--мікробіологія консервного виробництва--микробиология соления и квашения овощей--мікробіологія соління і квашення овочів--микробиология чайного производства--мікробіологія чайного виробництва--микробиология табачно-махорочного производства--мікробіологія тютюно-махоркового виробництва--микробиология парфюмерно-косметического производства--мікробіологія парфюмерно-косметичного виробництва Анотація: Рассмотрены морфология и физиология микроорганизмов, их роль в производстве пищевых продуктов, причины отравления, требования санитарии и гигиены на предприятиях пищевой промышленности. Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1) Вільні : ФОНД(1), ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бакушинская, Ольга Анатольевна |