Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36.83я2/Р65 Автор(и) : Ройтер, Исаак Менашевич Назва : Сырье хлебопекарного производства : справ. пособие Вихідні дані : Киев: Техніка, 1972 Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 189 Ціна : 0.74 р. УДК : 664.61(031) ББК : 36.83я2 Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Сировина Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мука--борошно--сахар--цукор--мед--крахмал--патока--молочные продукты--молочні продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--жиры--жири--какао-бобы--какао-боби--какао-порошок--кофе--кава--плодово-ягодное сырье--плодово-ягідна сировина--орехи--горіхи--масличные семена--олійне насіння--пряности--пряності--желирующие вещества--желюючі речовини--разрыхлители теста--розпушувачі тіста Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |