Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 3 Цікаві статті : Жарко А. Тенденції світового ринку м'яса/ А. Жарко (стр.16-18) Дорошенко К. Зовнішня торгівля м'ясом та м'ясною продукцією/ К. Дорошенко (стр.20-23) Вербицкий С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики/ С. Б. Вербицкий (стр.25-28) Шевченко І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп/ І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова (стр.33-34) Как обратить отходы в прибыль? (стр.44-45) Цікаві статті : Дод.точки доступу: Жарко, Аліна; Дорошенко, Катерина; Вербицкий, С. Б.; Шевченко, І. І.; Крижова, Ю. П. |