Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 3
Цікаві статті :
Жарко А. Тенденції світового ринку м'яса/ А. Жарко (стр.16-18)
Дорошенко К. Зовнішня торгівля м'ясом та м'ясною продукцією/ К. Дорошенко (стр.20-23)
Вербицкий С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики/ С. Б. Вербицкий (стр.25-28)
Шевченко І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп/ І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова (стр.33-34)
Как обратить отходы в прибыль? (стр.44-45)
Цікаві статті :

Дод.точки доступу:
Жарко, Аліна; Дорошенко, Катерина; Вербицкий, С. Б.; Шевченко, І. І.; Крижова, Ю. П.