Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 619:614.31]:636/6/В39-409116 Автор(и) : Житенко, Петр Васильевич, Боровиков, Михаил Федорович, Макаров, Владислав Алексеевич, Репин, Владимир Михайлович Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства : справочник . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989 Кільк.характеристики :368 с.: табл. Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 5-10-000485-1: 1.40 р. УДК : 619:614.31]:636/638(035) ББК : 48.1я2 Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка убойных животных--транспортування забійних тварин--требования к убойным пунктам--вимоги до забійних пунктів--морфологический состав мяса--морфологічний склад м'яса--товароведение мяса--товарознавство м'яса--экспертиза мяса--експертиза м'яса--бактериологическое исследование мяса--бактеріологічне дослідження м'яса--экспертиза мяса домашних животных--експертиза м'яса домашніх тварин--экспертиза рыбы--експертиза риби--экспертиза меда--експертиза меду--дезинфекция помещений--дезінфекція приміщень Анотація: Изложен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, даны методы исследования, а также характеристика и происхождение встречающихся пороков. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Житенко, Петр Васильевич; Боровиков, Михаил Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич; Репин, Владимир Михайлович; Житенко, Петр Васильевич \ред.\ |