Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.71(075)/М 52 Автор(и) : Мерко, Иван Тимофеевич Назва : Технология мукомольного и крупяного производства : учеб. пособие Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985 Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл. Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений Примітки : Лит.: с. 286 Ціна : 0.85 р. УДК : 664.71(075) ББК : 36.82я73 Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Технологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологические свойства муки--технологічні властивості борошна--сепарирование зерна--сепарування зерна--измельчение зерновых продуктов--подрібнення зернових продуктів--шелушение зерна--лущення зерна--воднотепловая обработка зерна--водно-теплова обробка зерна--виды помолов--види помелів--технология производства муки--технологія виробництва борошна--ассортимент крупы--асортимент крупи--технология производства крупы--технологія виробництва крупи--макаронная мука--макаронне борошно Анотація: Описаны основные этапы производства муки и крупы, приведены схемы различных помолов. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |