Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.694(075)/Н 19
Автор(и) : Назаров, Николай Иванович
Назва : Технология макаронных изделий : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1978
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 281-282. - Предм. указ.: с. 283-285
Ціна : 0.95 р.
УДК : 664.694(075)
ББК : 36.839я73
Предметні рубрики: Макаронні вироби-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация макаронных изделий--класифікація макаронних виробів--макаронное сырье--макаронна сировина--макаронное тесто--макаронне тісто--формование макаронных изделий--формування макаронних виробів--сушка макаронных изделий--сушіння макаронних виробів--упаковка макаронных изделий--пакування макаронних виробів--хранение макаронных изделий--зберігання макаронних виробів--качество макаронных изделий--якість макаронних виробів
Анотація: [Описаны все стадии технологического процесса производства макаронных изделий.]
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича