Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.694(075)/Н 19 Автор(и) : Назаров, Николай Иванович Назва : Технология макаронных изделий : учебник . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1978 Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 281-282. - Предм. указ.: с. 283-285 Ціна : 0.95 р. УДК : 664.694(075) ББК : 36.839я73 Предметні рубрики: Макаронні вироби-- Технологія виробництва Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация макаронных изделий--класифікація макаронних виробів--макаронное сырье--макаронна сировина--макаронное тесто--макаронне тісто--формование макаронных изделий--формування макаронних виробів--сушка макаронных изделий--сушіння макаронних виробів--упаковка макаронных изделий--пакування макаронних виробів--хранение макаронных изделий--зберігання макаронних виробів--качество макаронных изделий--якість макаронних виробів Анотація: [Описаны все стадии технологического процесса производства макаронных изделий.] Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |