Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.1(075.8)/С 19 Автор(и) : Сапронов, Алексей Романович Назва : Технология сахарного производства : учебник Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986 Кільк.характеристики :431 с.: рис., табл. Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений Примітки : Лит.: с. 427. - Предм. указ.: с. 428-429 Ціна : 1.30 р. УДК : 664.1(075.8) ББК : 36.840я73 Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Технологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология сахара--сахар-песок--цукор-пісок--диффузионный сахарный сок--дифузійний сік цукру--кристаллизация сахара--кристалізація цукру--тростниковый сахар-сырец--тристинний цукор-сирець--сахар-рафинад--цукор-рафінад Анотація: Описана современная технология сахара-песка и сахара-рафинада. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |