Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.14.055/З-22 Автор(и) : Залашко, Михаил Валентинович Назва : Биотехнология переработки молочной сыворотки Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990 Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 188-191 ISBN, Ціна 5-10-000931-4: 0.70 р. УДК : 637.14.055 ББК : 36.953 Предметні рубрики: Молочні продукти-- Біотехнологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--биотехнология--состав молочной сыворотки--склад молочної сироватки--свойства молочной сыворотки--властивості молочної сироватки--микрофлора молочной сыворотки--мікрофлора молочної сироватки--брожение лактозы--бродіння лактози--окисление лактозы--окислювання лактози--белковые продукты--білкові продукти--кормовые продукты--кормові продукти--продукты биосинтеза--продукти біосинтезу--микробная биотехнология--мікробна біотехнологія Анотація: Производство продуктов микробного синтеза при использовании в качестве субстрата молочной сыворотки. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |