Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.8/.9(075.8)/Т38 Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Євстигнєєв, Геннадій Михайлович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна Назва : Технологія домашнього консервування . -7-ме вид. Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993 Кільк.характеристики :153 с.: рис., табл. Примітки : Літ.: с. 145. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 5-335-01252-8: 320.00 крб УДК : 664.8/.9(075.8) ББК : 36.910 Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві маринади--мочіння фруктів--мочіння овочів--овочеві консерви--компоти ягідні--компоти фруктові--фруктові маринади--фрукти у фруктовому соку--варення--сиропи--фруктові консерви для діабетиків--фруктові соки--ягідні соки--фруктові кваси--консервування грибів--консервування м'яса--м'ясні кулінарні вироби--овочеві консерви--туршії--рибні продукти Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Жвалевський, Анатолій Сергійович; Євстигнєєв, Геннадій Михайлович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна |