Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.5.07/Ж91 Автор(и) : Журавская, Нина Константиновна, Алехина, Лидия Тимофеевна, Отряшенкова, Лидия Михайловна, Алехина, Лидия Тимофеевна Назва : Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : учебник Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985 Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл. Примітки : Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292 Ціна : 1.00 р. УДК : 637.5.07 ББК : 36.92я73 Предметні рубрики: М'ясо-- Якість М'ясні продукти-- Якість Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--мясопродукты--состав мяса--склад м'яса--ценность мяса--цінність м'яса--качество мяса--якість м'яса--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--яичные продукты--яєчні продукти--техническе жиры--технічні жири--пищевой альбумин--харчовий альбумін--желатин Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов. Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1) Вільні : ВВ(1), АБ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна |