Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.055/К72
Автор(и) : Костенко, Юрий Григорьевич, Нецепляев, Сергей Владимирович, Гончарова, Лариса Аркадьевна
Назва : Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :176 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-10-001725-2: 1.00 крб.
УДК : 637.5.055
ББК : 36.92я722
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Мікробіологія
М'ясне виробництво-- Санітарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--микробиология мяса--мікробіологія м'яса--микробиология птицепродуктов--мікробіологія птахопродуктів--инфекционные болезни животных--інфекційні хвороби тварин--санитарная оценка--санітарна оцінка--инвазионные болезни животных--інвазійні хвороби тварин--пищевые отравления--харчові отруєння--кишечные инфекции человека--кишкові інфекції людини--санитарный режим производства--санітарний режим виробництва--санитарно-гигиенические требования--санітарно-гігієнічні вимоги
Анотація: Данные по санитарно-гигиеническим требованиям к предприятиям мясной и птицеперерабатывающей отрасли.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нецепляев, Сергей Владимирович; Гончарова, Лариса Аркадьевна