Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.02/П84
Автор(и) : Процюк, Тамара Борисовна, Руденко, Вадим Иванович, Филипенкова, Валентина Сидоровна
Назва : Справочник по проектированию технологических процессов в мясной промышленности
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1983
Кільк.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 114-138. - Лит.: с. 139-140
Ціна : 1.10 р.
УДК : 637.5.02
ББК : 36.92-2я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологічні процеси-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--технологические процессы--технологические схемы убоя скота--технологічні схеми забою худоби--обработка мясных субпродуктов--обробка м'ясних субпродуктів--обработка кишок--обробка кишок--производство пищевых животных жиров--виробництво харчових тваринних жирів--шкуроконсервировочное производство--шкуроконсервувальне виробництво--кормовая мука--кормове борошно--колбасное производство--ковбасне виробництво
Анотація: Изложена последовательность проектирования технологических процессов переработки туш скота, свиней и продуктов их убоя.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Руденко, Вадим Иванович; Филипенкова, Валентина Сидоровна