Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.5.02/П84 Автор(и) : Процюк, Тамара Борисовна, Руденко, Вадим Иванович, Филипенкова, Валентина Сидоровна Назва : Справочник по проектированию технологических процессов в мясной промышленности Вихідні дані : Киев: Техніка, 1983 Кільк.характеристики :142 с.: рис., табл. Примітки : Прил.: с. 114-138. - Лит.: с. 139-140 Ціна : 1.10 р. УДК : 637.5.02 ББК : 36.92-2я2 Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологічні процеси-- Проектування Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--технологические процессы--технологические схемы убоя скота--технологічні схеми забою худоби--обработка мясных субпродуктов--обробка м'ясних субпродуктів--обработка кишок--обробка кишок--производство пищевых животных жиров--виробництво харчових тваринних жирів--шкуроконсервировочное производство--шкуроконсервувальне виробництво--кормовая мука--кормове борошно--колбасное производство--ковбасне виробництво Анотація: Изложена последовательность проектирования технологических процессов переработки туш скота, свиней и продуктов их убоя. Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1) Вільні : ФОНД(1), ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Руденко, Вадим Иванович; Филипенкова, Валентина Сидоровна |