Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.33.058:582.26/Д27-667415 Автор(и) : Дейниченко, Григорій Вікторович, Івашина, Лілія Леонідівна, Колісниченко, Тетяна Олександрівна Назва : Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок : монографія Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017 Кільк.характеристики :122, [2] с.: рис., табл. Примітки : Літ.: с. 103-122 ISBN, Ціна 978-617-7582-02-0: 100.00 грн УДК : 637.33.058:582.26/.27 ББК : 36.992 + 28.591 Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Молочні продукти-- Запіканки Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочно-білкові концентрати--асортимент молочних продуктв--дефіцит білка в харчуванні--харчова цінність концентратів--властивості білкових концентратів--склад йодовміщуючої добавки--приготування молочно-білкових запіканок--температурні режими приготування--протирадіонуклідні властивості--радіопротекторні властивості--йодовміщувальні добавки Анотація: Обгрунтування та розробка технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодовміщуючих добавок, які є продуктом переробки бурих морських водоростей. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна |