Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.5.037:637.133/Х73-241770 Автор(и) : Чумак, Игорь Григорьевич, Вайнштейн, Марк Самуилович, Трубников, Юрий Анатольевич, Гольцман, Абрам Аронович Назва : Холодоснабжение предприятий мясной и молочной промышленности : справ. пособие Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1979 Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 190 Ціна : 1.20 р. УДК : 637.5.037:637.133.1 ББК : 36.920.5я2 Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Холодильна техніка Молочне виробництво-- Холодильна техніка Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--молочное производство--холодильная технология--холодильна технологія--термообработка продуктов--термічна обробка продуктів--искусственный холод--штучний холод--холодильное оборудование--холодильне обладнання--холодильные установки--холодильні установки Анотація: Освещены вопросы холодильной технологии, переработки и хранения пищевых продуктов, подбор машин и аппаратов холодильных установок. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Чумак, Игорь Григорьевич; Вайнштейн, Марк Самуилович; Трубников, Юрий Анатольевич; Гольцман, Абрам Аронович; Чумак, Игорь Григорьевич \ред.\ |