Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.33/Д 46 Автор(и) : Диланян З. Х. Назва : Сыроделие . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1973 Кільк.характеристики :397[1] с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 392-396 Ціна : 1.23 р. УДК : 637.33 ББК : 36.958 Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--формование сыра--формування сиру--пороки сыров--дефекти сиру--классификация сыров--класифікація сиру--твердые сыры--тверді сири--прессуемые сыры--пресовані сири--сыры с копчением--сири з коптінням--сыры бескорковые--сири безкоркові--полутвердые сыры--напівтверді сири--мягкие сыры--м'які сири--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--переработанные сыры--перероблені сири Анотація: Описаны теоретические основы и технология различных видов сыров. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |