Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.1(075.8)/Р 78 Автор(и) : Ростроса, Николай Константинович Назва : Технология молока и молочных продуктов : учеб. для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980 Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл. Серія: Для кадров массовых профессий Примітки : Лит.: с. 187 Ціна : 0.30 р. УДК : 637.1(075.8) ББК : 36.95я722 Предметні рубрики: Молоко-- Технології Молочні продукти-- Технологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--питьевое молоко--питне молоко--технология сливок--технологія вершків--технология мороженого--технологія морозива--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти--сгущенные молочные продукты--згущені молочні продукти--сливочное масло--вершкове масло--технология сыра--технологія сиру--обезжыренные молочные продукты--знежирені молочні продукти Анотація: Рассмотрена технология питьевого молока, сливок, мороженого, кисломолочных напитков и других молочных продуктов. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |