Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36.97/Г 94 Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич Назва : Технология пищевых концентратов : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981 Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл. Серія: Для кадров массовых профессий Примітки : Лит.: с. 205 Ціна : 0.35 р. УДК : 664.87(075.8) ББК : 36.97 Предметні рубрики: Харчові концентрати-- Технології Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые концентраты--овсяные диетические продукты--вівсяні дієтичні продукти--детское питание--дитяче харчування--диетическое питание--дієтичне харчування--сухие завтраки--сухі сніданки--кофе--кава--натуральные пряности--натуральні пряності Анотація: Рассмотрены принципы построения рецептур и даны методы расчета норм расходы сырья в производстве пищевых концентратов. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |