Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(035)/С 74
Автор(и) : Алимова, Тайра Жианшиновна, Гуляев, Валентин Николаевич, Захаренко, Татьяна Сергеевна, Кац, Зинаида Абрамовна
Назва : Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 204. - Авт. зазначено на звороті ти. арк.
Ціна : 0.75 р.
УДК : 664.87(035)
ББК : 36.97я2 + 36.910я2
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Лабораторії
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--производственная лаборатория--виробнича лабораторія--лабораторные приборы--лабораторні прибори--физико-химические показатели качества продукции--фізико-хімічні показники якості продукції--контроль качества сырья--контроль якості сировини--контроль качества готовой продукции--контроль якості готової продукції--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--санитарный контроль--санітарний контроль
Анотація: Приведены методики исследования продукции пищеконцентратного и овощесушильного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алимова, Тайра Жианшиновна; Гуляев, Валентин Николаевич; Захаренко, Татьяна Сергеевна; Кац, Зинаида Абрамовна; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\; Алимова , Тайра Жианшиновна \ред.\