Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 642.5-054.6(100)(/О-75-505728 Автор(и) : Радченко Л. О., Пивоваров П. П., Новікова О. В., Льовшина Л. Д. Назва : Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навч. посіб. Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2018 Кільк.характеристики :287, [1] с.: рис., табл. Примітки : Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287 ISBN, Ціна 978-966-2678-05-5: 90.00 грн УДК : 642.5-054.6(100)(075.8) ББК : 65.424.1(0)я73 Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес Гостинна індустрія-- Обслуговування Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства ресторанного господарства--обслуговування іноземних туристів--харчування іноземних туристів--форми обслуговування туристів--обслуговування банкетів--дипломатичні прийоми--дипломатичний протокол--банкет-прийом--вимоги офіційних прийомів Анотація: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Радченко, Л. О.; Пивоваров, П. П.; Новікова, О. В.; Льовшина, Л. Д. |