Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.5(075.8)/П31 Автор(и) : Пешук, Людмила Василівна Назва : Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі : підручник Вихідні дані : Київ: Центр учб. літ., 2018 Кільк.характеристики :365, [1] с.: рис., табл. Колективи : Національний університет харчових технологій Примітки : Глосарій: с. 357-359. - Літ.: с. 360-365 ISBN, Ціна 978-617-673-733-9: 245.00 грн УДК : 637.5(075.8) ББК : 36.92я73 Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Переробка-- Технологія Ветеринарна санітарія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарно санітарні вимоги--збирання крові--переробка крові--переробка кісток--скелет сільськогосподарських тварин--жир-сирець--ендокринно-ферментна сировина--колаген-кератинова сировина--вторинна сировина птахопереробного виробництва--кормова продукція--використання відходів Анотація: Характеристика вторинної сировини м'ясної галузі, описані методи її збирання та переробки для отримання лікувальних, кормових та технічних продуктів. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Національний університет харчових технологій |