Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.56(=512.154)/З-38 Автор(и) : Захарова, Наталья Владимировна Назва : Искусство китайской кулинарии Вихідні дані : Москва: Изд-во МГУ, 1992 Кільк.характеристики :48 с Примітки : Лит.: с. 47 ISBN, Ціна 5-211-02515-6: 4.37 крб. УДК : 641.56(=512.154) ББК : 36.997(3) Предметні рубрики: Кухня китайська-- Рецепти Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня китайская--рецепты--кухни китайских провинций--кухні китайських провінцій--праздничные китайские блюда--св'яткові китайські блюда--китайская лапша--китайська лапша--китайские напитки--китайські напої Анотація: Автор выбрал оригинальный путь, знакомя нас с обычаями удивительной страны через рассказ о китайской кухне. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |