Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Брич В. Я., Охота В. І.
Назва : Методологічні підходи до оцінки якості туристичних та готельно-ресторанних послуг
Місце публікування : Інвестиціі: практика та досвід. - К.: ДКС Центр, 2018. - N 18. - С. 22-25 (Шифр iptd/2018/18)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Туристична індустрія-- Послуги-- Оцінка
Ресторанно-готельний бізнес
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): туристичні послуги--готельно-ресторанні послуги--кількісні показники--якісні показники--стандарти--система управління якістю
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Охота, В. І.