Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Брич В. Я., Охота В. І. Назва : Методологічні підходи до оцінки якості туристичних та готельно-ресторанних послуг Місце публікування : Інвестиціі: практика та досвід. - К.: ДКС Центр, 2018. - N 18. - С. 22-25 (Шифр iptd/2018/18) Примітки : Бібліогр. в кінці ст. Предметні рубрики: Туристична індустрія-- Послуги-- Оцінка Ресторанно-готельний бізнес Ключові слова (''Вільн.індекс.''): туристичні послуги--готельно-ресторанні послуги--кількісні показники--якісні показники--стандарти--система управління якістю Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Охота, В. І. |