Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.55/Н 74 Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович Назва : Кулинарная характеристика блюд : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1987 Кільк.характеристики :256 с Примітки : Лит.: с. 254 Ціна : 0.40 р. УДК : 641.55 ББК : 36.991 Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--блюда--кулинарная обработка сырья--кулінарна обробка сировини--соусы--соуси--супы--супи--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі закуски--национальные блюда--національні страви--блюда зарубежных стран--страви зарубіжних країн Анотація: Приводятся способы и приемы кулинарной обработки сырья, кулинарные характеристики блюд, особенности приготовления наиболее популярных блюд национальной и зарубежной кухонь. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2) Вільні : ВВ(1), ФОНД(2) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |