Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.55(083.12)/С 77 Автор(и) : Старовойт, Лідія Яківна, Косовенко, Марія Савелівна, Смирнова, Жанна Миколаївна Назва : Кулінарія : підручник . -2-ге вид., стереотип. Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1992 Кільк.характеристики :270 с.: рис., табл. Примітки : Дод.: с. 266-269 ISBN, Ціна 5-11-004159-8: 50.00 крб. УДК : 641.55(083.12) ББК : 36.99я722 Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви-- Рецептура Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обробка овочів--обробка грибів--обробка риби--обробка м'яса--супи--соуси--страви з круп--страви з макаронів--страви з риби--м'ясні гарячі страви--страви з яєць--страви з сиру--холодні страви--солодкі страви--напої--дієтичні страви Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва. Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1) Вільні : ВВ(1), АБ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Косовенко, Марія Савелівна; Смирнова, Жанна Миколаївна |