Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(477)/К 78
Назва : Кращі страви української кухні
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2001
Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 966-548-338-2: 8.50 грн
УДК : 641.56(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--борщі--розсольники--капусняки--кулеші--юшки--страви з м'яса--страви з риби--підливи--страви з яєць--молочні страви--страви з овочів--страви з грибів--страви з круп--страви з борошна--вареники--млинці--солодкі борошняні вироби--солодкі страви--напої
Анотація: Книга допоможе оволодіти тонкощами приготування українських страв, як традиційних, так і маловідомих, але дуже смачних і корисних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Білик, Дмитро \сост.\