Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.56(477)/К 78 Назва : Кращі страви української кухні Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2001 Кільк.характеристики :384 с ISBN, Ціна 966-548-338-2: 8.50 грн УДК : 641.56(477) ББК : 36.997(4Укр) Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--борщі--розсольники--капусняки--кулеші--юшки--страви з м'яса--страви з риби--підливи--страви з яєць--молочні страви--страви з овочів--страви з грибів--страви з круп--страви з борошна--вареники--млинці--солодкі борошняні вироби--солодкі страви--напої Анотація: Книга допоможе оволодіти тонкощами приготування українських страв, як традиційних, так і маловідомих, але дуже смачних і корисних. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Білик, Дмитро \сост.\ |