Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4(075)/Д66
Автор(и) : Домарецький, Віталій Афанасійович
Назва : Технологія солоду та пива : підручник
Вихідні дані : Київ: Інкос, 2004
Кільк.характеристики :426 с.: рис., табл.
Примітки : Реком. покажч.: с. 418-419
ISBN, Ціна 966-8347-05-6: 54.00 грн
УДК : 663.4(075)
ББК : 36.870.2я73
Предметні рубрики: Бродильні виробництва-- Пивоваріння
Анотація: Біохімічні, фізіологічні й органолептичні властивості, хімічний склад і основні сорти пива, показники якості.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича