Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 663.4(075)/Д66 Автор(и) : Домарецький, Віталій Афанасійович Назва : Технологія солоду та пива : підручник Вихідні дані : Київ: Інкос, 2004 Кільк.характеристики :426 с.: рис., табл. Примітки : Реком. покажч.: с. 418-419 ISBN, Ціна 966-8347-05-6: 54.00 грн УДК : 663.4(075) ББК : 36.870.2я73 Предметні рубрики: Бродильні виробництва-- Пивоваріння Анотація: Біохімічні, фізіологічні й органолептичні властивості, хімічний склад і основні сорти пива, показники якості. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |