Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.8(035)/Г65 Автор(и) : Гончаренко Г.М., Дуб В.В., Гончаренко В.В. Назва : Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв : довідник Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2007 Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл. Примітки : Дод.: с. 241-289 ISBN, Ціна 978-966-364-464-6: 033.60, 035.00, грн УДК : 664.8(035) ББК : 36.96я2 Предметні рубрики: Консервне виробництво-- Обладнання-- Експлуатація Консервне виробництво-- Зберігання-- Переробка Географіч. рубрики: Анотація: Відомості про механічне та теплове обладнання для консервних та овочепереробних підприємств. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Дуб, В.В.; Гончаренко, В.В. |