Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.488.2:640.4](/О-64-122236
Автор(и) : Брич В. Я., Банєва І. О., Барна М. Ю., Божук Т. І.
Назва : Організація готельно-ресторанної справи : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2020
Кільк.характеристики :482, [2] с.: іл., рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Тернопільський національний економічний університет
Примітки : Літ.: с. 472-482. - Авт. зазнчено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7844-16-6: 340.00 грн
УДК : 338.488.2:640.4](075.8)
ББК : 65.9(4УКР)43
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Брич, В. Я. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Тернопільський національний економічний університет