Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 338.488.2:640.4](/О-64-122236 Автор(и) : Брич В. Я., Банєва І. О., Барна М. Ю., Божук Т. І. Назва : Організація готельно-ресторанної справи : навч. посіб. Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2020 Кільк.характеристики :482, [2] с.: іл., рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Тернопільський національний економічний університет Примітки : Літ.: с. 472-482. - Авт. зазнчено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 978-617-7844-16-6: 340.00 грн УДК : 338.488.2:640.4](075.8) ББК : 65.9(4УКР)43 Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес Географіч. рубрики: Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Брич, В. Я. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Тернопільський національний економічний університет |