Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Савчук І. М., Ящук І. В.
Назва : Продуктивні і м'ясні якості бугайців за використання силосу із пайзи
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - Київ: Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2020. - N 10. - С. 20-26: табл. (Шифр vana/2020/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Велика рогата худоба-- Корми
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): поживність раціону--відгодівля--злаково-бобові культури--середньодобовий приріст--забійний вихід
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ящук, І. В.