Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:664.5(075./Т38-648031
Автор(и) : Доценко В. Ф., Кочерга В. І., Губеня В. О., Кирпіченко О. М.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства : навч.-наоч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2019
Кільк.характеристики :290, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 289-290
ISBN, Ціна 978-617-7841-45-5: 300.00 грн
УДК : 640.43:664.5(075.8)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Установи громадського харчування-- Харчові продукти-- Технології -- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): концепції створення продукції харчування--асортимент продукції харчування--напівфабрикати--кулінарна продукція--молочна продукція--яєчні продукти--м'ясопродукти--рибопродукти--холодні страви--солодкі страви--десертна продукція--напої--охолоджена продукція--швидкозаморожена продукція--борошняна кондитерська продукція--меню ресторанного господарства
Анотація: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Доценко, В. Ф.; Кочерга, В. І.; Губеня, В. О.; Кирпіченко, О. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій