Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.25(075)/В15
Автор(и) : Валуйко, Герман Георгійович, Домарецький, Віталій Афанасійович, Загоруйко В. О.
Назва : Технологія вина : підручник
Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2003
Кільк.характеристики :590 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 581-582
ISBN, Ціна 966-8253-91-4: 052.80, 57.60, грн
УДК : 663.25(075)
ББК : 36.874я73
Предметні рубрики: Виноробство-- Історія-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(2)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Загоруйко, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій