Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 663.25(075)/В15 Автор(и) : Валуйко, Герман Георгійович, Домарецький, Віталій Афанасійович, Загоруйко В. О. Назва : Технологія вина : підручник Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2003 Кільк.характеристики :590 с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій Примітки : Літ.: с. 581-582 ISBN, Ціна 966-8253-91-4: 052.80, 57.60, грн УДК : 663.25(075) ББК : 36.874я73 Предметні рубрики: Виноробство-- Історія-- Технологія Географіч. рубрики: Анотація: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин. Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(2) Вільні : ФОНД(1), ВВ(2) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Домарецький, Віталій Афанасійович; Загоруйко, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій |